Mii de oameni au cântat şi au dansat la Revelionul în aer liber organizat de Primăria Suceava. Paula Seling a făcut senzaţie pe scenă

Mii
de oameni au cântat şi au dansat la Revelionul în aer liber
organizat de Primăria Suceava. Paula Seling a făcut senzaţie pe
scenă

FOTO: Oana Şlemco

Mii de suceveni au participat la Revelionul în aer liber organizat de Primăria Suceava în parcarea „Iulius Mall”. Printre artiştii care au urcat pe scenă s-a numărat şi Paula Seling. Artista a cântat live şi a fermecat publicul. La ora 00.00, de numărătoarea inversă s-au ocupat interpreta de muzică populară Andra Matei şi primarul Ion Lungu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Spectacolul de Revelion a fost organizat în parcarea de la Iulius Mall din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Concertele au început la ora 21.00. Tot atunci şi-au făcut apariţia şi primii spectatori. Oamenii au vrut să prindă un loc în faţă ca să fie cât mai aproape de artiştii preferaţi.

Printre cei care au urcat pe scenă s-au numărat Shift, Doina şi Ciprian Pietroaie, Gabriela Teişanu, Clara Hurjui, Adda & Band, Lucica Păltineanu, Alina Iosif, Nicolae Vieru şi Alexandru Recolciuc.

Paula Seling şi-a început spectacolul în jurul orei 11. A cântat live şi a fermecat publicul cu vocea ei. Artista, naturală şi elegantă, a fost răsplătită cu valuri de aplauze de miile de spectatori care au venit să o vadă şi să îi asculte melodiile. Paula Seling nu s-a bazat pe aparatura celor care au organizat show-ul, ci a venit cu propriile echipamente ca să îşi asigure un sunet de calitate. Interpretul de muzică populară, Marius Zgâianu i-a urat pe spectatori şi i-a încântat cu jocul caprei, aşa cum cere tradiţia în Bucovina.

 Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, pe scenă a urcat interpreta de muzică populară Andra Matei. Frumoasa blondină a convins publicul să se prindă în horă şi să danseze pentru a uita de griji şi de probleme.

La cumpăna dintre ani, pe scenă a urcat şi primarul Sucevei, Ion Lungu. El a făcut numărătoarea inversă şi a băut un pahar de şampanie alături de spectatori.

Momentul a fost urmat de un foc de artificii care a luminat cerul. Luminiţele colorate i-au convins pe suceveni să le fotografieze cu telefoanele mobile.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: