Mesajul dezarmant al unui medic pentru coronascepticii care l-au înjurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Radu Ciornei FOTO: Facebook/Radu Ciornei
Medicul Radu Ciornei FOTO: Facebook/Radu Ciornei

Doctor în Microbiologie, Imunologie şi Genetica Moleculara, Radu Ciornei, deputat USR-PLUS în Parlamentul României, le-a transmis un mesaj celor care au revărsat o ploaie de înjurături asupra sa doar pentru că a promovat vaccinarea anti-COVID.

Medicul sucevean Radu Ciornei susţine că a încasat mii de înjurături din partea coronascepticilor, în ultimele luni, pentru că a promovat comportamentul responsabil în pandemie şi vaccinarea anti-COVID.

„Am fost înjurat pentru că, în primul rând, sunt medic, pentru că fac parte din USR-PLUS, pentru că am promovat purtarea măştii, apoi vaccinarea. Mi-au spus că am primit bani de la Soros şi Bill Gates şi marile companii farmaceutice. (...)Sunt foarte agresivi, suburbani, dar în ciuda tuturor insultelor vor promova în continuare vaccinarea şi măsurile de siguranţă, purtatea măştii şi distranţarea socială”, a declarat Radu Ciornei pentru „Adevărul”.

Recent, medicul a decis să le răspundă anti-vacciniştilor care i-au transmis, în repetate rânduri, în mod injurios „s-o vaccinezi pe mă-ta”.

”Tuturor celor care, in urma apelurilor la vaccinare, mi-au adresat replica extrem de clasica si elevata: "S-o vaccinezi pe mă-ta ! (observaţi folosirea corecta a cratimei) le comunic faptul ca mama e programata în cursul zilei de joi.

Mama vă salută şi vă mulţumeşte pentru gîndurile bune !”, a scris suceveanul

Întrebat dacă a fost afectat de cuvintele urâte care i-au fost adresate în ultima perioadă de către coronasceptici, Radu Ciornei a răspuns: „Nu m-au afectat înjurăturile pentru că eu chiar aveam de gând să o programez pe mama la vaccinare şi chiar a fost un reminder, şi am râs, şi am programat-o”.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Campanie umanitară pentru o femeie care s-a ales cu picioarele zdrobite după un accident cu tractorul. Soţul a murit tot accidentat de tractor

A murit tânăra focşăneancă bolnavă de cancer. Ea s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Turcia

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite