Mesaj controversat al omului care a construit un metru de autostradă: „Dacă nu votezi, tacă-ţi fleanca!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziua decisivă pentru alegerea preşedintelui României, Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, a scris un mesaj controversat pe contul său de Facebook.

După ce a votat în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, suceveanul Ştefan Mandachi s-a fotografiat la metrul de autostradă pe care l-a construit în semn de protest faţă de faptul că România nu are infrastructură rutieră modernă. Apoi, el a publicat imaginea pe Facebook, însoţită de un text controversat. Antreprenorul crede că cei care nu votează, n-ar trebui să vorbească în următorii cinci ani. 

”Dacă nu votezi, tacă-ţi fleanca! Cinci ani, nu mai mult! A propos, ce linişte ar fi timp de cinci ani dacă n-am auzi gălăgia şi văicăreala celor care acum nu votează, dar mai apoi sunt părerologi experţi în jale (vreo juma' de ţară)!”, a arătat Mandachi.

Suceveanul a votat şi în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Atunci, el i-a îndeamnt pe patronii din România să-i urmeze exemplul şi să le dea liber angajaţilor o jumătate de oră ca să poată să-şi exercite dreptul fundamental.

”Azi consider că fiecare angajat lipseşte 30 de minute din locaţie. Toate cele 46 restaurante Spartan, Hotel + Spa îşi vor învoi angajaţii, pe rând, câte unul, timp de 30-40 minute, special ca să meargă la vot! De la manager, la casier sau ajutor de bucătar. Juma' de oră pentru cinci ani! Merită! De ceva vreme, toţi antreprenorii plângem în hohote că nu avem forţă de muncă. Patroane, învoieşte-ţi azi, ACUM, juma de oră angajatul să voteze şi (poate) vom avea o şansă în plus să nu ne mai plângem de milă în viitor. Du-l tu cu maşina la vot şi el va vota cu cine vrea muşchiul lui, nu mai e treaba ta mai departe. Eu nu le-am spus cu cine votez. În toată reţeaua avem spre 1.000 de oameni. iar dacă astăzi serviciile nu vor fi la înălţime, îmi asum eu vina. Să mă injure pe mine clienţii. Dar sunt convins că vor înţelege şi o să ne ierte azi”, a scris Ştefan Mandachi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite