Maşină mânjită cu fecale în centrul Sucevei: „Cineva nu a primit mărţişor şi s-a supărat rău de tot”

Maşină mânjită cu fecale în centrul Sucevei: „Cineva nu a primit mărţişor şi s-a
supărat rău de tot”

FOTO: Teodor Fădur

Un incident mai puţin obişnuit s-a produs marţi, 2 martie, în centrul municipiului Suceava. O maşină parcată a fost mânjită cu excremente de o persoană deocamdată neidentificată. Incidentul a stârnit numeroase comentarii pe internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proprietarul unei maşini parcate în centrul municipiului Suceava a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. În cursul zilei de marţi, 2 martie, maşina sa a fost mânjită cu fecale.

Autoturismul a fost fotografiat de un rădăuţean care trecea întâmplător prin zonă. Tânărul a publicat ulterior imaginile pe un grup de Facebook.

Autorul fotografiilor, Teodor Fădur, a făcut următorul comentariu la postare: „Dragă proprietar al unui Peugeot alb parcat în Suceava, în parcarea din spate de la <sempre pizza>.... Cineva ţi-a umplut maşina de rahat (la propriu). Mă gândeam să te anunţ... că deja spaţiul din jur a fost <parfumat>”.

Postarea a adunat sute de reacţii.

„Cel mai probabil cineva nu a primit mărtişor şi s-a supărat rău”, a comentat Liviu Mihalache.

„Poate juca la loto”, a scris Dan Mărginean.

„Ăsta e noroc”, este de părere Bettina Coman.

Poliţia a fost sesizată cu privire la incident, dar deocamdată nu a transmis niciun punct de vedere cu privire la eventuala anchetă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările