Mascaţii de la DPIR au făcut azi demonstraţii în faţa sucevenilor

Poliţiştii de la DPIR Suceava au aniversat azi 10 ani de existenţă prin demonstraţii sucevenilor cărora le asigură paza şi protecţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ocazia împlinirii a 10 de existenţă a Detaşamentului de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă (DPIR) Suceava, o echipă de luptători au făcut astăzi demonstraţii în faţa sucevenilor. 33 de luptători DPIR au realizat un adevărat spectacol pentru copiii şi tinerii fascinaţi de echipamentele echipelor de intervenţie.

Luptătorii DPIR au simulat un jaf armat care s-ar fi produs într-o staţie OMV din Suceava. Încercând să îi prindă pe infractorii care au luat şi doi prizonieri, luptătorii DPIR au fost nevoiţi să tragă focuri de armă pentru a-i prinde pe hoţi. Din fericire infractorii au fost prinşi, însă un luptător a fost rănit.

“Au fost foarte frumoşi. E prima dată când îi văd. Când voi fi mare vreau să fiu şi eu ca ei”, ne-a spus Ciprian, prezent la demonstraţie alături de frăţiorul său şi părinţi.

Toată demonstraţia i-a ţinut cu sufletul la gură pe cei aproximativ 1.000 de suceveni de toate vârstele prezenţi astăzi la ora 13.00 la mall.

Citiţi mai multe în Adevărul de seară Suceava de mâine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: