Mărturii şocante din microbuzul morţii: "Sânge, mult sânge şi lumea pe jos..." FOTOGALERIE

Mărturii şocante din microbuzul morţii:

Poliţiştii investighează cu atenţie cauzele accidentului

Dacă iniţial se ştia că numărul răniţilor din accidentul petrecut astăzi dimineaţă, 27 august, de la Stroieşti Suceava era de 16, medicii de la Spitalul Judeţean Suceava spun că au acordat îngrijiri medicale pentru 20 de răniţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Persoanele care nu au suferit răni grave povestesc clipele de coşmar pe care le-au trăit în microbuzul morţii.

"Sânge, mult sânge şi lumea pe jos...câteva minute n-am avut aer şi nu puteam vorbi!...Au fost momente de groază, am mai văzut la televizor dar cu maşini mici, dar aici un microbuz plin...Doamne fereşte ce era acolo!", a povestit Domnica Anghelina, una dintre pasagerele din microbuz.


Click pentru mai multe imagini de la accident


"Eram în picioare şi am văzut că cineva a vrut să intre în noi sau nu ştiu ce, iar şoferul a vrut să se ferească. Ne-am izbit şi am văzut numai o ploaie de sticle care mi-o venit în faţă, am căzut jos eram multe persoane şi n-am mai putut să deschidem uşa. O căzut peste mine o doamnă mai în vârstă, o altă fată nu putea respira şoferul era inconştient dar respira. Un băiat era cu capul spart pe geam, o rămas aşa pe geam cu capul spart în două. A fost groaznic, mulţi au rămas acolo până a venit descarcerare"
, îşi aminteşte cu groază Andreea Paşcan.

La rândul său, şoferul autocisternei implicată în teribilul accident spune că nu are nici o vină pentru această tragedie.

"Microbuzul urca şi o intrat în lateralul cisternei, în puntea din spate, în bara din spate. O început să mă joace (n.r. - cisterna) de n-am putut să o redresez şi am oprit tocmai în colo", a declarat Dumitru Grămadă.

Între timp, autorităţile încearcă să afle exact cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat. Până în prezent, bilanţul accidentului este de un mort, două persoane grav rănite şi alte 18 persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un accident rutier foarte grav s-a produs astăzi dimineaţă, în jurul orei 7.15, pe Drumul Naţional 17, care leagă Suceava de Vatra Dornei, în apropierea comunei Stroieşti.

În apropierea comunei Stroieşti, şoferul unui microbuz de transport persoane, care făcea legătura între comuna Ciprian Porumbescu şi municipiul Suceava a intrat pe contrasens şi a lovit un tren autocisternă gol.

Carnagiu în Suceava: un mort şi 16 răniţi după o ciocnire violentă între un microbuz şi o autocisternă

VIDEO (Update) 13 morţi şi 3 răniţi la Scânteia, într-un microbuz pirat lovit de tren


Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

citeste totul despre: