Mărturia cutremurătoare a unui bătrân bătut crunt de patru tineri pentru bani. Ce a păţit câinele care a vrut să-l salveze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân din comuna Drăgoeşti, judeţul Suceava, a a ajuns la spital cu răni pe tot corpul după ce a fost bătut crunt de patru tineri care i-au furat 700 de lei. Bărbatul ne-a spus că-n noaptea tâlhăriei, câinele său, Ţigănelu', a încercat să-l salveze, dar a fost lovit cu parul de hoţi şi a murit.

Gheorghe Judel are 68 de ani şi locuieşte în comuna Drăgoeşti, din judeţul Suceava. În cursul zilei de marţi, 26 noiembrie, a fost externat din secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean Suceava, unde a ajuns în urmă cu două săptămâni. Între alte probleme medicale, bărbatul avea o mână ruptă, iar recuperarea a fost foarte grea. Pacientul a rămas cu sechele pe viaţă.

El ne-a povestit cum a fost tâlhărit de patru indivizi cu cagule pe faţă, care au dat buzna peste el, în miez de noapte, l-au bătut crunt şi i-au furat din casă aproximativ 700 de lei şi 10 pachete de ţigări. 

Gheorghe Judel ne-a spus că era pe cale să se culce când şi-a auzit câinii lătrând. A ieşit afară din casă, pentru că voia să vadă ce se întâmplă. Atunci a fost lovit pe la spate de unul dintre indivizi şi târât în mijlocul curţii, unde a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele până n-a mai ştiut de el.

În tot acest timp, câinele său, Ţigănelu, care era legat, lătra încontinuu. Ca să-l facă să înceteze, tâlharii l-au lovit cu parul în cap şi l-au omorât. Alertaţi de zgomote, vecinii bărbatului au ieşit din casă şi astfel au reuşit să-i pună pe fugă pe tâlhari. Oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Între timp, Poliţia i-a găsit pe hoţi, fiind vorba despre patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, care locuiau în comuna Ciprian Porumbescu, aflată în apropiere de Drăgoeşti. Acum, agresorii se află după gratii.


 


 


 


 


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite