Mama care şi-a omorât copilul şi a fost lăsată liberă de procurori a dispărut de acasă

Mama care şi-a
omorât copilul şi a fost lăsată liberă de procurori a dispărut de acasă

Iuliana Ciubotariu, tânăra care şi-a omorât fiica şi a fost lăsată în libertate de procurori

Iuliana Andreea Ciubotariu, de 22 de ani, din Râşca, tânăra care în luna noiembrie a anului trecut şi-a omorât fetiţa în vârstă de patru săptămâni şi care a fost lăsată în libertate de procurori pentru că nu ar fi avut discernământ în momentul comiterii faptei, nu s-a mai întors acasă după ce a plecat la noul ei concubin din Ipoteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Individa din Râşca, care şi-a omorât fiica în vârstă de nici o lună de zile şi a fost lăsat în libertate de procurorii suceveni pentru că nu ar fi avut discernământ în momentul comiterii faptei, a fost dată dispărută de mama sa. Iuliana Andreea Ciubotariu, de 22 de ani, din comuna Râşca, a plecat de acasă în dimineaţa zilei de 17 iunie 2015, la domiciliul concubinului ei din comuna Ipoteşti şi nu s-a mai întors. 

Mama sa, Silvia Ciubotariu, a arătat că tânăra este încadrată în grad de handicap, a mai plecat şi cu alte ocazii de la locurile în care a stat în concubinaj revenind benevol şi fără a oferi prea multe informaţii despre locurile unde a stat pe perioada cât a lipsit.

Amintim că la sfârşitul lunii mai a acestui an, Iuliana Ciubotariu, tânăra care în luna noiembrie a anului trecut şi-a omorât fetiţa în vârstă de doar patru săptămâni a scăpat de răspunderea penală într-un dosar în care era cercetată pentru omor calificat. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au decis clasarea dosarului după ce Iuliana Andreea Ciubotariu a fost expertizată medico-legală psihiatrice s-a stabilit că tânăra nu a avut discernământ în momentul comiterii teribilei fapte.

Iuliana Andreea Ciubotariu a fost chiar şi externată din Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava şi lăsată în grija mamei sale, care trebuie să-i administreze tinerei tratamentul prescris de medici şi să o ducă periodic la control.

La mijlocul lunii noiembrie 2014, opinia publică suceveană a fost oripilată de crimă comisă în comuna Mălini. O fetiţă de nici o lună de zile a fost omorâtă prin asfixiere chiar de mama ei, Iuliana Andreea Ciubotariu. Trupul fără suflare al micuţei a fost descoperit de concubinul femeii, un anume Toader Asandei, care a sunat la 112 să anunţe decesul fetiţei. În primă fază, Iuliana Andreea Ciubotariu le-a declarat poliţiştilor că atunci când s-a trezit dimineaţa şi-a văzut fiica vânătă la faţă şi nu mai respira, oamenii legii crezând în primă fază că bebeluşul a murit din cauza unei pneumonii.

După efectuarea necropsiei s-a descoperit că moartea a fost una violentă şi a survenit din cauza asfixierii mecanice prin comprimare cranio – facială şi toracică. Femeia şi concubinul ei au fost luaţi pe sus de poliţişti şi duşi la audieri. Iuliana Andreea Ciubotariu nu şi-a recunoscut fapta la început şi chiar a încercat să dea vina pe concubinul ei, spunând că acesta era deranjat în ultima perioadă de plânsetele micuţei. În plus, tânăra a declarat că Toader Asandei i-ar fi spus că dacă fetiţa nu va înceta din plâns o va opri chiar el.

Bărbatul a povestit cum au descurs lucrurile în seara fatidică total diferit. El le-a povestit procurorilor că în acea seară a ieşit afară din casă, lăsând-o pe Iuliana Andreea Ciubotariu împreună cu fetiţa care plângea. Când a revenit, a observat că micuţa nu mai plângea, ea fiind probabil deja moartă.

După ce au pus cap la cap toate declaraţiile şi indiciile obţinute, anchetatorii au concluzionat că tânăra, fiind nervoasă din cauză faptului că fiica sa nu se mai oprea din plâns, a pus o bluză pe faţa micuţei, iar cu antebraţul s-a lăsat pe pieptul copilei de nici o lună, omorând-o.

Tânăra de  22 de ani, care prezintă grad de handicap, era dată dispărută de circa două săptămâni, împreună cu fiica sa nou născută, după ce a fugit secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Fălticeni şi s-a mutat la amantul ei din Mălini.

Este foarte interesant cum o individă considerată fără discernământ în momentul în care şi-a omorât copilul reuşeşte să-şi facă concubini ba la Râşca, ba la Mălini, ba la Ipoteşti, başca faptul că pe lângă multitudinea de concubini, ea îşi mai face şi câte un amant pe ici pe colo. 

Alte ştiri pe această temă:

O mamă, care şi-a omorât propria fetiţă din cauză că aceasta nu se oprea din plâns, nu va da socoteală în faţa legii

Condamnat pe viaţă pentru patru crime şi eliberat de judecători, criminalul Covali a ieşit dezbrăcat în stradă, susţinând că este femeie

Unul dintre cei mai mari criminali din România a fost eliberat, deşi era condamnat la închisoare pe viaţă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: