Ninsoare sănătoasă în aprilie în nordul României. Cum se circulă pe drumurile din Suceava

Ninsoare sănătoasă în aprilie în nordul României.
Cum se circulă pe drumurile din Suceava

FOTO: DRDP Iaşi

Circulaţia pe drumurile naţionale din zona de nord a Moldovei a fost dată peste cap de ninsori căzute începând cu noaptea de 17 aprilie. La mijlocul zilei, încă mai ningea pe DN 17A, în zona Ciumârna - Moldoviţa, cu episoade de lapoviţă în zona Câmpulung Moldovenesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia Regională de Drumuri şi Porduri (DRDP) Iaşi a anunţat că miercuri, 17 aprilie, până la orele prânzului, pe drumurile naţionale din administrarea DRDP Iaşi s-a acţionat cu 9 autoutilaje şi s-au răspândit 30 tone material antiderapant.

Momentan, se mai acţionează preventiv cu 4 autoutilaje, în zonele afectate de ninsori. Vizibilitatea este bună, iar temperatura aerului în regiune este cuprinsă între 3°C la Câmpulung Moldovenesc (judeţul Suceava) şi 10°C la Focşani (judeţul Vrancea).

„La acest moment, circulaţia pe drumurile naţionale din zona Moldovei se desfăşoară normal, fără evenimente speciale cauzate de starea vremii. Mai ninge doar pe DN 17A, în zona Ciumârna - Moldoviţa (judeţul Suceava), cu episoade de lapoviţă în zona Câmpulung Moldovenesc. Plouă în judeţele Neamţ şi Bacău, iar carosabilul este umed, cu zăpadă frământată în strat de 0-1 cmpe DN 17A”, se arată pe pagina oficială de Facebook a DRDP Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: