La grătar, cu comisarii de mediu suceveni în control

La grătar, cu comisarii de mediu suceveni în control

Petrecăreţii vor ieşi la picnic

Sucevenii care ies zilele acestea la iarbă verde trebuie să fie foarte atenţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajaţii Comisariatului Regional de Mediu Suceava, în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi îi vor controla pe suceveni dar nu la calitatea grătarelor, ci la modul în care înţeleg să protejeze natura.

Diana Găşpărel, şefa Comisariatului Regional de Mediu Suceava, a declarat că misiunile de patrulare nu au scopul de a-i umple pe oameni de amenzi, ci una de prevenire a eventualelor fapte ce pot constitui încălcări ale legislaţiei de mediu, precum şi de conştientizare a cetăţenilor, pentru a adopta o atitudine pro-natură.

Primăria Suceava a amenajat un loc pentru grătarele de 1 mai

Pentru că zonele de picnic nu sunt deocamdată aduse la standardele prevăzute de Legea nr. 54/2012, comisarii de mediu recomandă celor care vor merge să se relaxeze în aer liber să respecte o serie de reguli de comportament la iarbă verde, printre care cele de utilizare a focului, de salubrizare, dar şi pe linia păstrării liniştii în zonele respective.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările