Klaus Iohannis a plantat un copăcel în curtea Spitalului Judeţean Suceava. Flutur: „Am exersat şi pe centură cu lopata“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la inaugurarea Spitalului Judeţean Suceava, preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat de către organizatorii evenimentului să planteze un platan în curtea unităţii medicale. Operaţiunea a fost executată de patru persoane.

Prezent la inaugurarea celui mai modern ambulatoriu integrat construit de un spital de stat din România, preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat, de organizatorii evenimentului, să planteze un platan în curtea unităţii medicale.

Klaus Iohannis nu a stat pe gânduri, a pus mâna pe lopată şi s-a apucat de săpat. Nu de unul singur, ci împreună cu alte trei persoane. Este vorba despre preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu şi managerul spitalului, Vasile Rîmbu. Acesta din urmă este propus pentru ocuparea funcţiei de ministru al Sănătăţii în noul Guvern.

Klaus Iohannis i-a întrebat şi pe jurnaliştii prezenţi la eveniment dacă vor să participe la plantarea copacului.

Gheorghe Flutur a profitat de moment ca să facă haz de necaz, spunând că a mai fost cu lopata şi pe centura Sucevei.

„Am exersat şi pe centură cu lopata“, a spus Flutur.

La vremea respectivă, şoseaua nu era finalizată şi Gheorghe Flutur făcuse un exerciţiu de imagine. Atunci, politicianul a pus mâna pe o lopată şi a aruncat pietriş la roţile din faţă ale unui camion care are tracţiune pe spate şi a stârnit hazul internauţilor. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite