VIDEO Jurnalist atacat cu lopata de un „Dorel“ care a spart o stradă proaspăt asfaltată din cauză că a uitat să schimbe o ţeavă: „Închide telefonul sau ţi-l sparg!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorul ce l-a atacat cu lopata pe foto - jurnalistul Cătălin Urdoi. FOTO Captură video
Muncitorul ce l-a atacat cu lopata pe foto - jurnalistul Cătălin Urdoi. FOTO Captură video

Mai mulţi muncitori au spart o stradă pe care au asfaltat-o cu o zi înainte după ce au uitat să schimbe o ţeavă. Acţiunea lor a fost blamată de mai mulţi locuitori de pe strada respectivă, printre care şi un foto – jurnalist, ce a fost aproape de a încasa o corecţie fizică de la „Dorei”.

Un scandal monstru a avut loc astăzi pe strada Andronic Motrescu din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava. Mai mulţi muncitori care asfaltat strada respectivă în cursul zilei de miercuri, au spart-o pentru că se pare că au „uitat” să schimbe o ţeavă.

Oamenii au început să-i filmeze pe muncitori şi să-i ia la rost pentru că distrug strada proaspăt asfaltată, printre aceştia aflându-se şi foto – jurnalistul Cătălin Urdoi.

Acesta chiar a fost ameninţat de către unul dintre muncitori cu o lopată deoarece a „îndrăznit” să-l filmeze pe el şi pe colegii săi. În cele ce urmează vă vom prezenta un scurt fragment din discuţia purtată între Cătălin Urdoi şi Doreii de la firma ce modernizează strada Andronic Motrescu.

„Cătălin Urdoi: Ăsta e asfalt turnat ieri, nu? Şi acum se crapă iarăşi?
Muncitor: Nu ai dreptul să ne filmezi.

C.U.: E pe spaţiul public. Nu am cum să sting telefonul.

M: Închide telefonul sau ţi-l sparg. (a intervenit un alt muncitor înarmat cu o lopată, ce s-a îndreptat ameninţător către Cătălin Urdoi)

C.U.: Nu te lua de mine. Îţi fac plângere penală. Cum e posibil aşa ceva? Cum adică te ridici la mine? Cine eşti dumneata? Imediat sun la poliţie”, aşa a decurs începutul discuţiei dintre cele două părţi.

Din fericire, conflictul dintre foto – jurnalistul Cătălin Urdoi şi muncitorii respectivi nu a degenerat în acte de violenţă.

În urmă cu un an de zile, Primăria municipiului Rădăuţi a scos la licitaţie lucrările pentru modernizarea unor străzi din localitate. Este vorba despre un contract de execuţie de lucrări de modernizare a străzilor Francei, Abatorului, Mihai Bodnar şi Andronic Motrescu. Valoarea totală a contractului se ridică la suma de 3.993.414 lei fără TVA. În primăvara acestui an, primarul din Rădăuţi, Nistor Tătar, a anunţat că lucrările de modernizare a celor patru străzi vor fi realizate de societatea Autotehnorom din Şcheia.

„Pe data de 26.02.2018 Curtea de Apel Suceava – Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, a hotărât respingerea recursului declarat de reclamanta SC CALCARUL SA. Drept urmare, în baza hotărârii C.A. nr. 1024 /2018 definitivă, proiectul de modernizare a străzilor Francei , Abatorului , Mihai Bodnar şi Andronic Motrescu va fi încredinţat spre execuţie SC Autotehnorom SRL Şcheia , contractul fiind deja semnat, iar lucrările vor fi începute imediat ce timpul va permite”, a anunţat primăvara aceasta Nistor Tătar.

La începutul acestui an, Primăria municipiului Rădăuţi a precizat că va moderniza şi repara mai multe străzi de pe raza oraşului.

Alte ştiri pe această temă:

VIDEO Un drumar toarnă asfalt direct în gropile pline cu apă. Imaginile cu „Dorel“ au ajuns pe internet: „Câtă precizie la aruncarea banilor publici pe fereastră“

Meşterul Dorel loveşte din nou. Asfaltul proaspăt turnat pe un mare bulevard a fost spart după numai trei zile

Imagini ale incompetenţei absolute pe străzile unui oraş din Olt. Cum au rezolvat muncitorii „problema“ unor copaci care le stăteau în cale

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite