Judecătoare atacată în centrul Sucevei de un necunoscut. Ce a păţit femeia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

O judecătoare de la Curtea de Apel Suceava a fost atacată de un individ necunoscut în zona centrală a Sucevei. Bărbatul a îmbrâncit-o, i-a smuls poşeta şi a fugit.

Fapta a fost comisă pe 24 ianuarie. Judecătoarea se deplasa pe jos pe strada Tipografiei, spre Samuil Isopescu, iar la un moment dat, un individ încă necunoscut s-a apropiat de ea, a îmbrâncit-o şi i-a smuls poşeta.

Femeia n-a vrut să dea drumul la geantă şi astfel s-a ales cu o mică rană la degete. În cele din urmă, hoţul a fugit cu poşeta, pe care a abandonat-o la câteva zeci de metri distanţă de locul unde a comis fapta, după ce a constatat că în interiorul acesteia nu erau nici bani, şi nici alte bunuri de valoare.

Acum anchetatorii încearcă să stabilească identitatea hoţului şi dacă fapta are vreo legătură cu faptul că victima este judecătoare la Curtea de Apel Suceava.

Pe de altă parte, numărul tâlhăriilor este în creştere, în municipiul Suceava. Victimele sunt, de regulă, femei, pe care hoţii le urmăresc până când ajung în zone mai izolate. După ce se asigură că nu are cine să le ajute, infractorii le atacă.

În luna decembrie, o femeie a fost atacată în zona centrală, imediat după ce scos nişte bani de la un bancomat. Femeia a avut noroc pentru că doi martori au fugit după hoţ, l-au prins şi l-au predat Poliţiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite