Imagini cu lupoaica domestică din ograda unui sucevean. A crescut în loc de câine, dar vecinii au fost deranjaţi că urla în nopţile cu lună plină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco

Lupoaica crescută în loc de câine de o familie din Straja, judeţul Suceava, obişnuia să se joace cu copiii şi adora să alerge prin zăpadă.

Familia care a crescut o lupoaică în loc de câine a avut grijă de animalul sălbatic. Lupi, cum era numele lupoaicei, era blândă, se juca cu copiii familiei şi adora să alerge prin zăpadă, iar imaginile video care au ajuns în spaţiul public demonstrează lucrul acesta.

Într-unul dintre clipuri, lupoaica se joacă cu doi dintre cei 9 copii minori ai familiei care a crescut-o. Cei mici o mângâie şi o alintă, iar lui Lupi pare să-i placă.

Într-un alt clip se vede cum lupoaica aleargă spre un bărbat care a chemat-o, se opreşte şi îl lasă să o mângâie pe cap.

Acum Lupi se află la Grădina Zoologică din Rădăuţi, unde a fost transferată când Poliţia a aflat că animalul sălbatic este crescut în ograda unei gospodării din zona de munte a Sucevei. 

Oameniii legii ar fi fost sesizaţi de vecinii familiei care erau deranjaţi de urletele lupului în nopţile cu lună plină.

Proprietarii sălbăticiunii au fost amendaţi de Poliţie cu suma de 1.000 de lei pentru încălcarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice. Ordonanţa interzice deţinerea de animale sălbatice de către populaţie.

Capul familiei ar fi cumpărat lupoaica în urmă cu doi ani, pe când era doar un pui, de la un pădurar din zonă şi a crescut-o ca pe un câine. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Elev lovit în cap şi tras de păr de un profesor. Motivul halucinant pentru care a fost luat la bătaie

Bătaie între doi elevi, chiar în sala de clasă, într-o şcoală din Dâmboviţa

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite