FOTO Iarna a transformat Bucovina într-un tărâm de poveste. Cadre spectaculoase surprinse de un fotograf sucevean

FOTO Iarna a transformat Bucovina într-un tărâm
de poveste. Cadre spectaculoase surprinse de un fotograf sucevean

Iarna a transformat Bucovina într-un tărâm de poveste. FOTO Cătălin Urdoi

În ultimele zile, zăpada a pus stăpânire pe judeţul Suceava. Fotograful Cătălin Urdoi a surprins mai multe peisaje spectaculoase din mai toată Bucovina, care pare desprinse din basme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zilele trecute, ninsoarea a început să-şi facă prezenţa şi în judeţul Suceava, după ce de sărbătorile de iarnă, zăpada a putut fi văzută doar pe pârtiile de schi din zona de munte.

Profitând de această ocazie, fotograful sucevean Cătălin Urdoi a realizat mai multe fotografii din mai multe locuri din judeţ, surprinzând frumuseţea Bucovinei, pe timp de iarnă.

Cadrele spectaculoase surprinse de către acestea pot convinge pe oricine să viziteze cel puţin măcar o dată în viaţă Bucovina. Turiştii veniţi de sărbători în această zonă nu au avut parte de ninsori, însă în prezent, întreg judeţul Suceava este acoperit cu zăpadă.

Temperaturile au scăzut şi ele foarte mult. Dacă la începutul anului temepraturile au ajuns pe timpul zilei şi la 10 grade Celsius, acum ele sunt în jurul a -10 grade Celsius.

Poliţiştii le-au atras atenţia şoferilor să-şi echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă şi să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Alte ştiri pe această temă: 

FOTO Minus 16 grade în Munţii Făgăraş şi avalanşe. Riscurile ca zăpada să o ia din nou la vale sunt însemnate

VIDEO Iarna de vis din Retezatul Mic. Cele mai frumoase privelişti de pe munte

FOTO VIDEO A nins în Deşertul Sahara. Dunele de nisip, acoperite cu zăpadă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: