Gheorghe Flutur, despre reacţia nervoasă a lui Liviu Dragnea de la Suceava: „Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în faţă”

Gheorghe Flutur, despre reacţia nervoasă a lui Liviu Dragnea de la Suceava: „Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în faţă”

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur. FOTO: Adevărul

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, consideră că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu acceptă să i se spună adevărul în faţă sau să fie contrazis. Reacţia vine după de Liviu Dragnea şi-a ieşit din minţi la mitingul PSD din comuna Dumbrăveni, care avut loc joi,  şi i-a strigat unui participant: „Nimic eşti tu!”

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a reacţionat după ce Liviu Dragnea şi-a ieşit din minţi la mitingul, care a avut loc joi, în comuna Dumbrăvani, a judeţului Suceava. Preşedintele PSD a înşirat în discursul rostit pe scenă mai multe presupuse realizări ale partidului de guvernământ. La întrebarea retorică "Ce-am făcut noi?", un participat la conferinţă i-a răspuns „Nimic!“. În acel moment, Liviu Dragnea i s-a adresat cu replica "Nimic eşti tu!" .

Gheorhe Flutur este de părere că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat în mod cutremurător şi halucinant la adresa tânărului care a avut curajul să-l înfrunte, „spunându-i în faţă ce gândeşte”.

“Astăzi, la aproape 30 de ani de la Revoluţie, când în sfârşit aflăm despre adevărul dureros în ceea ce-l priveşte pe “părintele” PSD Ion Iliescu, cel care cerea sprijin prietenilor de la răsărit, vedem că urmaşii lui nu se dezic de regretabile apucături staliniste. Nu acceptă să fie contrazis, să i se spună adevărul în faţă şi din ce se vede nu lipsea mult ca tânărul să primească o “corecţie” din care nu ştim dacă ar fi lipsit “tratamentul” pe care unii din diaspora l-au primit pe 10 august la Bucureşti. Şi asta doar pentru că a avut curajul să spună ce gândeşte. Dezaprob reacţia liderului PSD. Este jignitoare faţă de cetăţenii care consideră că la 30 de la Revoluţie poţi gândi liber şi să spui ce gândeşti”, a declarat Gheorghe Flutur.

Liderul PNL a mai spus că „în faţa unor astfel de gesturi şi personaje trebuie să fim cu toţii uniţi". 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: