Gheorghe Flutur propune excluderea din PNL a consilierului care s-a fotografiat simulând o decapitare în stilul teroriştilor ISIS: „Dezaprob acest gest!”

Gheorghe Flutur propune excluderea din PNL a consilierului care s-a fotografiat simulând o decapitare în stilul teroriştilor ISIS: „Dezaprob acest gest!”

Consilierul local Mihai Bogdan Bicsi va fi exclus din PNL. FOTO: Facebook / Mihai Bogdan Bicsi

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a anunţat că va propune excluderea din partid a consilierului local Mihai Bogdan Bicsi care s-a fotografiat în timp ce simula o decapitare în stil ISIS. „Dezaprob şi mă delimitez de acest gest reprobabil şi regretabil”, a afirmat Flutur.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea Partidului Naţional Liberal reacţionează după ce Mihai Bogdan Bicsi, membru al Biroului Politic al PNL Suceava, consilier local în cadrul Consiliului Local şi fost viceprimar al municipiului Suceava, s-a fotografiat în timp ce simula o decapitare în stilul teroriştilor ISIS.

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur, cel care este şi preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava, a anunţat că va propune excluderea din partid a lui Mihai Bogdan Bicsi.

„Dacă lucrurile sunt aşa cum au apărut în presă voi propune excluderea lui din partid. Eu şi organizaţia PNL Suceava dezaprobăm şi ne delimităm de acest gest reprobabil şi regretabil”, a declarat, pentru Adevărul, Gheorghe Flutur.

PNL Suceava a transmis şi un comunicat de presă prin care anunţă sancţiunile faţă de consilierul local.

„Partidul National Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini", se arată într-un comunicat al celor de la PNL Suceava.

Mihai Bogdan Bicsi, consilier local şi fost viceprimar al municipiului Suceava, apare în fotografiile publicate pe Facebook simulând o execuţie în stilul ISIS. Bărbatul ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

Într-o altă fotografie realizată la aceeaşi petrecere, Mihai Bogdan Bicsi apare evocând secera şi ciocanul, simbol al regimului comunist.

Alte ştiri din Suceava:

Consilier local PNL fotografiat simulând o execuţie în stilul teroriştilor ISIS. Imaginile au fost publicate pe Facebook

Spitalul Judeţean Suceava este singurul din provincie ce deţine o Unitate de Urgenţe Neurovasculare

Festivalul internaţional de folclor „Întâlniri Bucovinene” a ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările