FOTO Microbuze şcolare, transformate de CJ Suceava în maxi-taxi pentru turişti

FOTO Microbuze şcolare, transformate de CJ Suceava în maxi-taxi pentru turişti

Microbuzele şcolare au fost folosite de CJ Suceava pentru transportul turiştilor la o petrecere câmpenească din masivul Rarău. FOTO: Dinu ZARĂ

Şase microbuze şcolare din judeţul Suceava au fost folosite pentru transportul turiştilor la o petrecere câmpenească organizată de Consiliul Judeţean în masivul Rarău.

Consiliul Judeţean Suceava a organizat, sâmbătă, în masivul Rarău, „Comorile muntelui”, o petrecere câmpenească cu muzică populară şi terase cu mici şi bere.

Pentru transportul turiştilor de la baza muntelui până pe masivul Rarău, Consiliul Judeţean Suceava a folosit şase microbuze şcolare.

Primarul din Sadova susţine că doar trupa de dans a şcolii generale din comună a circulat cu microbuzul. Imaginile spun însă cu totul altceva.

„Noi avem echipă de dansuri la şcoală şi nu-i ducem cu căruţa sau cu autobuzul, da? De asta avem microbuz. Nu a făcut nici o cursă de transport”, a declarat primarul comunei Sadova, Otcu Constantinescu, pentru Digi24.

Microbuzele comunelor Fundu Moldovei, Pojorâta şi Sadova au făcut mai multe curse de la poalele muntelui, până la festivalul de la 1400 de metri altitudine. În nici unul din ele nu erau copii. Primarul din Fundu Moldovei recunoaşte, în cele din urmă, că ... a vrut să „ajute” câţiva turişti.

„O fost cu copiii, am avut trupa de cercetaşi. Am primit o solicitare la un moment dat, era un grup acolo, o dată sau de două ori”, spune Tudor Ion Zdrob, primarul comunei Fundu Moldovei.

Primarul din Pojorâta e în schimb furios. El spune că va lua măsuri dacă şoferul a folosit maşina pe post de maxi taxi.

 
Foto
„Nu era trimis pentru aşa ceva, trebuia să ducă copiii acolo, să-i aştepte să termine să-i premieze şi să-i aducă înapoi în comună. Dacă se verifică, şoferul pleacă acasă. Îl dau afară dacă o făcut aşa ceva”, spune Ioan Bogdan Codreanu, primarul comunei Pojorâta.

Alte ştiri din Suceava:

VIDEO Şase ţigani din clanul Turu din Burdujeni, înarmaţi cu bâte şi pistoale, blocaţi în trafic de mascaţi

Primarul de Rădăuţi, Aurel Olărean, arestat pentru şantaj şi abuz în serviciu

Licitaţie suspectă a Primăriei Suceava, anulată de judecători. Cea mai scumpă ofertă era declarată câştigătoare

VIDEO Incendiu violent urmat de mai multe explozii, la fabrica SPIT Bucovina

VIDEO Trei pompieri, intoxicaţi cu fum în timpul unui incendiu de proporţii la un depozit de cauciucuri din Rădăuţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările