Elena Băsescu şi-a vizitat bunicul internat într-un azil din Suceava

Elena Băsescu şi-a vizitat bunicul internat într-un azil din Suceava

Elena Băsescu şi-a vizitat bunicul internat într-un azil din judeţul Suceava. FOTO: Facebook

În Vinerea Mare, Elena Băsescu şi-a vizitat bunicul din partea mamei, Gheorghe Andruşca (95 ani), care se află internat într-un azil din judeţul Suceava. Socrul lui Traian Băsescu şi-a cunoscut pentru prima dată strănepoata, Sofia, în vârstă de şase luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, vizitează pentru al doilea an consecutiv judeţul Suceava în perioada sărbătorilor pascale.

În Vinerea Mare, Elena Băsescu şi-a vizitat bunicul din partea mamei, Gheorghe Andruşcă, în vârstă de 95 de ani, aflat internat în Căminul de alinare pentru persoane vârstnice din comuna suceveană Ilişeşti.

Cu această ocazie, socrul preşedintelui Traian Băsescu şi-a cunoscut pentru prima dată strănepoata Sofia, în vârstă de şase luni.

Elena Băsescu a publicat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de bunicul şi fiica ei.

„La patru generaţii distanţă, Sofia şi străbunicul ei. Am fost în Joia şi Vinerea Mare la Suceava şi m-am bucurat să-mi văd fetiţa în braţele bunicului meu”, a scris Elena Băsescu la descrierea fotografiei publicată pe Facebook.

Alte ştiri din Suceava:

Afaceristul sucevean condamnat pentru jafuri armate în Austria vrea să-şi execute pedeapsa în România

Înfrângere ruşinoasă pentru Rapid CFR Suceava, în Vinerea Patimilor

Tradiţii de Paşte din Bucovina: fetele care vor să fie iubite se spală pe cap cu apă cu busuioc, iar cei care vor să fie sănătoşi se scaldă în Vinerea Mare

FOTO Cum a fost capturat, după opt ani, „mâncătorului de femei” din Rădăuţi

Un sucevean a murit într-un incendiu, iar mama acestuia s-a intoxicat cu fum

Sucevean reţinut pentru că şi-ar fi ucis soţia şi concubinele, în urmă cu 20 de ani. Anchetatorii au găsit oseminte în curtea bărbatului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: