Dubla tragedie din familia unei directoare a Spitalului Judeţean Suceava: soţul şi socrul, răpuşi de coronavirus

Dubla
tragedie din familia unei directoare a Spitalului Judeţean Suceava: soţul şi
socrul, răpuşi de coronavirus

IDoina Chirap, director de îngrijiri medicale Spitalul Suaceava. FOTO: Suceava Live

Directoarea de îngrijiri medicale de la Spitalul Judeţean Suceava, Doina Chirap, trece printr-o experienţă îngrozitoare. Ea s-a infectat cu COVID 19 şi se află internată în unitatea medicală. Soţul acesteia a decedat, răpus de noul coronavirus. Din păcate, s-a stins, din aceeaşi cauză, şi tatăl bărbatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doina Chirap este directoarea de îngrijiri la Spitalul Judeţean Suceava. A fost testată pentru COVID 19 şi, din informaţiile pe care le avem, rezultatul a ieşit pozitiv. Şefa asistentelor şi infirmierelor  este internată şi urmează un tratament medical.

Din păcate, soţul şi socrul directoarei au fost infectaţi cu noul coronavirus. Cei doi bărbaţi, Iulian şi Toader Chirap, au decedat.

În ultimele săptămâni, tragediile s-au ţinut lanţ în Suceava. Numărul celor infectaţi care au decedat  se ridică la 30, iar Suceava este pe primul loc pe ţară ca număr de persoane infectate şi ca număr de decese.

Situaţia Spitalului Judeţean este în continuare dramatică. Mai puţin de jumătate din personal se află la muncă acum. În spital sunt aproximativ 300 de persoane internate, iar pacienţii se plâng că au parte de un tratament inuman. Sunt oameni care spun că nu primesc mâncare şi apă. O femeie a povestit pe Facebook cum o bătrână imobilizată la pat nu a fost schimbată de două zile.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: