Drumul dezastruos din judeţul Suceava: „Nemţii n-au aşa ceva nici în câmp“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un drum naţional de pe raza judeţului Suceava a devenit un adevarat pericol pentru soferi, după ce s-a umplut de şanturi, gropi şi denivelări. Drumarii care-l administreaza au început să-l repare şi l-au stricat mai tare decât era, după care au părăsit şantierul.

Drumul Naţional 2 E, de pe raza judeţului Suceava, s-a umplut de gropi, denivelări şi şanţuri, devenind un adevărat pericol pentru şoferii care-l tranzitează. Artera este folosită adeseori şi de turiştii care vor să scurteze traseul de la Mănăstirea Suceviţa la Mănăstirea Voroneţ.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-a apucat să repare drumul în urmă cu o lună şi jumătate. O echipă de muncitori a venit pe tronsonul Păltinoasa- Solca şi a decopertat carosabilul, pe o lungime de câţiva kilometri. Aşa se face că artera a început să arate mai rău decât înainte de intervenţie. Localnicii au avut însă răbdare, sperând că după un timp pe acest drum se va circula la mai bine. Numai că după două săptămâni de la demararea lucrărilor, muncitorii au abandonat şantierul, spre disperarea şoferilor. 

„Mă întorc din Germania. Am trecut prin trei ţări, dar credeţi-mă că nu am mai văzut un astfel de drum. Nemţii nu circulă pe aşa ceva nici în câmp”, ne-a declarat şoferul Vasile Creţu.

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, susţine că muncitorii au părăsit şantierul în urmă cu două săptămâni. Ea a explicat că lucrarea este executată de Compania Naţională de Administrare a Infrstructurii Rutiere în regie proprie. Unii dintre muncitori au fost trimişi pe alte şantiere, iar cei care au mai rămas nu au mai avut cu ce să lucreze pentru că utilajele s-ar fi defectat.

„Au fost şi probleme tehnice”, a precizat Adomnicăi.

Prefectul a dat asigurări că angajaţii CNAIR se vor întoarce la treabă pe 15 octombrie şi vor finaliza lucrarea în cel mult două săptămâni.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite