VIDEO FOTO Două surori de 13 şi 16 ani au murit înecate în râul Moldova. Pompierii au reuşit să recupereze trupurile neînsufleţite

VIDEO FOTO Două surori de 13 şi 16 ani au murit
înecate în râul Moldova. Pompierii au reuşit să recupereze trupurile
neînsufleţite

Surori înecate în râul Moldova. FOTO ISU Suceava

Un nefericit eveniment s-a petrecut în această după amiază pe raza localităţii Capu Codrului, judeţul Suceava. Două surori de 13 şi 16 ani au murit înecat în râul Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, în jurul amiezii pe la ora 12.00, două surori în vârstă de 13 şi 16 ani au dispărut în râul Moldova, pe raza localităţii Capu Codrului, judeţul Suceava.

Apelul la 112 a fost făcut la ora 12.00, iar de urgenţă în zonă s-a deplasat pompierii cu un echipaj de scafandri, care au început de urgenţă să le caute pe cele două fete.

Pe la ora 12.50, a fost găsită minora de 13 ani, al cărui corp a fost scos de către pompieri din râul Suceava. Medicii au început de urgenţă manevrele de resuscitare.

După aproximativ zece minute, pompierii au reuşit să recupereze şi trupul surorii acestia, pe care de asemenea medicii au început să o resusciteze.

„Joi, 12 iulie a.c., două surori, de 13 şi 16 ani, şi-au găsit sfârşitul în apele Râului Moldova, pe raza satului Capu Codrului, comuna Păltinoasa. Cele două fete se aflau la scăldat, împreună cu o a treia fată, care a şi anunţat evenimentul la 112, în jurul orei 12.00. Din spusele ei, sora cea mică a dispărut la un moment dat sub apă, iar cea mare i-a sărit în ajutor, însă nici ea nu a mai ieşit la suprafaţă.
Militarii Gărzii de Intervenţie Gura Humorului au ajuns imediat la faţa locului, cu o barcă pneumatică şi un echipaj SMURD, şi au început căutările, periind perimetrul în care au fost văzute ultima oară cele două surori.
După aproximativ 45 de minute de la anunţare, prima fată, cea mică, a fost găsită şi predată echipajului SMURD, care a început manevrele de resuscitare. 15 minute mai târziu, a fost găsită şi sora cea mare, preluată şi ea de către echipajele SAJ, sosite în sprijin.
Din nefericire, după efectuarea manevrelor de rususcitare timp de aproximativ o oră, s-a declarat decesul pentru amândouă. Dumnezeu să le ierte şi să le odihnească în pace!”, au arătat cei de la ISU Suceava.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: