„Dorel” loveşte din nou! Asfalt proaspăt turnat, spart a doua zi

„Dorel” loveşte din nou! Asfalt proaspăt turnat, spart a doua zi

Asfaltul turnat cu câteva ore mai devreme, spart de firma Primăriei Suceava. FOTO: Dinu ZARĂ

Nu e glumă, chiar s-a întâmplat astăzi în municipiul Suceava. O alee care a fost asfaltată joi după-amiază de muncitorii firmei Florconstruct, a fost spartă vineri dimineaţă de angajaţii ACET, firma primăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locatarii blocurilor din zona punctului termic Zamca 5 din municipiul Suceava şi-au văzut joi după-amiază visul cu ochii.

Aleea care nu a mai fost reparată de când a fost construit cartierul a fost în sfârşit asfaltată de muncitorii firmei Florconstruct, societate cu care Primăria Suceava are contract pentru întreţinerea străzilor.

Bucuria a durat doar câteva ore. Vineri dimineaţă, locatarii din zonă au fost treziţi de zgomotul provocat de un excavator care a început să spargă asfaltul turnat în urmă cu mai puţin de 24 de ore. În jurul gropii îşi făceau de lucru mai mulţi angajaţi ai societăţii ACET SA, operatorul de apă şi canalizare din municipiul Suceava.

Luaţi la întrebări, muncitorii au spus că au fost trimişi să remedieze o avarie la conducta de apă rece.

Pe bună dreptate, oamenii din zonă au spus că totul s-a făcut în bătaie de joc. Mai ales că muncitorii au tăiat şi un cablu electric care alimenta iluminatul public al parcării dintre blocuri.

„Ieri s-a făcut o cheltuială, astăzi se face altă cheltuială, se întocmesc situaţii de lucrări, se încasează nişte bani, dar efectul lucrării este zero. Ce se întâmplă aici frizează penibilul şi ridicolul”, a spus Doru Cărăuşu, un bărbat care locuieşte la un bloc din apropiere.

După ce au săpat până au dat de conductă, muncitorii au constatat că de fapt ţeava nici măcar nu era spartă, aşa că au acoperit şanţul şi au plecat liniştiţi acasă.

Citeşte şi:

Secretele murdare din spatele mirosului pestilenţial care s-a abătut peste Suceava. De ce sunt plimbate prin oraş trei tone de fecale descompuse

Un primar din Suceava are proces cu el însuşi şi cere să fie evacuat. În plus, se gândeşte să închirieze primăriei clădirea în litigiu după ce-i va fi încredinţată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările