Deputatul Alexandru Băişanu şi-a dat demisia din PNL, anunţând că va candida la Primăria Suceava

Deputatul Alexandru
Băişanu şi-a dat demisia din PNL, anunţând că va candida la Primăria Suceava

Deputatul Alexandru Băişanu şi-a dat demisia din PNL pentru a candida la Primăria Sucevei. FOTO Facebook/ Stefan Alexandru Baisanu

Deputatul PNL de Suceava, Alexandru Băişanu, cel care a condus timp de şase ani organizaţia judeţeană a PNL Suceava, a anunţat că-şi va da demisia, nemulţumit de faptul că organizaţia a ajuns pe mâna foştilor lideri PDL din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul sucevean, Alexandru Băişanu, şi-a anunţat astăzi demisia din organizaţia judeţeană PNL, pe care a condus-o timp de şase ani de zile. Acesta s-a arătat nemulţumit de faptul că organizaţia PNL Suceava a ajuns pe mâna foştilor lideri PDL din judeţ, pe care i-a criticat foarte dur.

Băişanu a spus că îşi va depune demisia din PNL în plenul Camerei Deputaţilor şi că le va cere liberarilor ce se simt umiliţi de PDL-işti să recurgă la acelaşi gest.

„Vulpea portocalie nu face niciodată bârlog, ea intră în care altor animale, intră acolo, urinează şi pleacă”, a spus Alexandru Băişanu.

Deputatul sucevean a mai ţinut să precizeze că el a fost cel care a refăcut organizaţia judeţeană  a PNL Suceava după ce senatorul Gheorghe Flutur şi primarul Ion Lungu au plecat la PDL. Băişanu şi-a exprimat dorinţa de a candida la fotoliul de edil şef al municipiului Suceava, însă nu a anunţat din partea cărui partid.

„Ceea ce s-a întâmplat în PNL Suceava este prostituţie în grup, acesta nu este un partid, este o sectă”, a mai completat deputatul Alexandru Băişanu. 

Alte ştiri pe această temă:


Cutremur în PNL Suceava. Candidatul propus de PNL pentru Primăria Suceava s-a schimbat peste noapte

PNL vrea să pună din nou „mâna” pe Suceava

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările