Decizia în cazul tatălui care a bătut cu sălbăticie un elev. Agresorul şi-a încurajat fiul să-şi lovească colegul

Decizia
în cazul tatălui care a bătut cu sălbăticie un
elev. Agresorul şi-a încurajat fiul să-şi lovească colegul

FOTO: realitatea.net

Bărbatul care a bătut un elev de 17 ani, împreună cu fiul său, la sfârşitul săptămânii trecute, în curtea unui liceu din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava, a fost reţinut de poliţie pentru 24 de ore. Adolescentul agresat a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul care a fost filmat în timp ce lovea cu sălbăticie un elev în curtea unui liceu din Dumbrăveni, judeţul Suceava, şi, în acelaşi timp, îşi încurja fiul să-i urmeze exemplul, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Ulterior, procurorul de caz a considerat că agresorul nu trebuie să mai ajungă în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă şi l-a trimis acasă, după ce l-a plasat sub control judiciar.

Elevul bătut are nevoie de cinci zile de îngrijiri medicală. 

Incidentul s-a petrecut joi, la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu", din centrul comunei sucevene Dumbrăveni, potrivit Realitatea de Suceava.

Incidentul a fost filmat de un martor, iar imaginile au fost transmise reporterilor Realitatea de Suceava.

Imaginile, cu un puternic impact emoţional, arată cum un elev şi tatăl acestuia se apropie de un grup de elevi care stăteau pe o bancă în curtea şcolii, iar bărbatul adult îl loveşte din senin pe elevul cu care fiul său ar fi avut o altercaţie. Pe imagini se vede cum ulterior adultul îl imobilizează pe băiatul fără apărare şi îi cere apoi fiului său să-l lovească. „Dă-i!", îşi încurajează tatăl fiul să lovească victima.

Cei doi îl lovesc neîncetat cu pumnii şi picioarele, înjurându-l de mai multe ori şi folosind cuvinte licenţioase, până când tânărul reuşeşte să fugă.

Cel mai probabil, elevul ar fi fost bătut din răzbunare, după ce ar fi avut un conflict cu celălalt băiat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: