Decizia judecătorilor Curţii de Apel Suceava în cazul individiului care şi-a biciuit iubita de 15 ani, însărcinată

Decizia judecătorilor Curţii de Apel Suceava în cazul individiului
care şi-a biciuit iubita de 15 ani, însărcinată

FOTO: Oana Şlemco

Tânărul de 19 ani din Suceava care a îngrozit România după ce şi-a biciuit iubita a contestat decizia magistraţilor de la Judecătoria Rădăuţi, care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. Contestaţia a fost analizată de magistraţii Curţii de Apel Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Suceava a respins, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Gabi-Gavril Litră, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava, împotriva deciziei luate de Judecătoria Rădăuţi prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru „act sexual cu un minor”.

Tânărul de 19 ani a îngrozit o ţară întreagă după ce a fost filmat în timp ce îşi biciuia iubita de 15 ani, însărcinată în cinci luni. Înregistrarea ar fi fost făcută de mama fetei.

În imagini se vede cum Litră o loveşte cu biciul pe iubita lui, îi ordină să pună mâna în jar încins, după care o loveşte cu pumnul în faţă.

Nici adolescenta şi nici mama acesteia n-au depus plângere la Poliţie împotriva agresorului. Un fost iubit de-al mamei victimei a publicat filmarea pe YouTube. Aşa au aflat şi poliţiştii de cele întâmplate. Ei au demarat o anchetă, l-au reţint pe agresor şi l-au dus în faţa instanţei de judecată.

În ciuda imaginilor grăitoare, adolescenta şi mama acesteia au încercat să-i ia apărarea agresorului spunând că totul a fost o glumă şi agresiunea n-a fost reală. În cele din urmă, adolescenta a ajuns în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: