De ce a ajuns după gratii un tânăr de numai 18 ani. Agresorul a încercat să fugă de poliţişti

De
ce a ajuns după gratii un tânăr de numai 18 ani. Agresorul a
încercat să fugă de poliţişti

FOTO: Arhivă

Un tânăr abia trecut de vârsta majoratului va petrece după gratii următoarele 30 de zile, după ce i-a înfipt unui tânăr cu patru ani mai mare o bucată de sticlă spartă, instanţa considerând că este un pericol public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conflictul dintre cei doi tineri a izbucnit în faţa unui restaurant situat lângă Gara CFR Burdujeni. Agresorul i-ar fi cerut victimei nişte bani pe care nu i-a primit. Ca să scape de prietenul agresiv, tânărul de 22 de ani a fugit pe strada Jean Bart. În dreptul unui hotel, a fost prins din urmă şi înjunghiat.

Strigătele de ajutor ale victimei au fost auzite de sucevenii care locuiesc în zonă şi care au sunat la 112. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, agresorul dispăruse.

Tânărul a fost găsit în scurt timp, fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Zona în care s-a produs conflictul este cunoscută ca fiind una dintre cele mai nesigure din Suceava. Mai multe persoane au fost lăsate fără bani pe strada Gheorghe Doja, de către necunoscuţi aflaţi în stare de ebrietate. Unele victime nici nu au mai depus plângere la Poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: