De la ce a pornit uriaşul incendiu care a pus pe jar autorităţile din Suceava. Trei gospodării au ars complet

De la ce a pornit uriaşul incendiu care a pus pe jar autorităţile din Suceava. Trei gospodării au ars complet

FOTO: ISU Suceava

Incendiul a izbucnit în seara zilei de joi, 19 noiembrie, în comuna Valea Moldovei, din judeţul Suceava. Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale ca să stingă flăcările.

A fost alertă maximă la Suceava în noaptea de joi spre vineri din cauza unui uriaş incendiu izbucnit în Valea Moldovei. Nu mai puţin de 11 maşini de pompieri au ajuns la faţa locului pentru a ţine sub control lucrurile, însă trei gospodării nu au mai putut fi salvate, fiind făcute scrum în totalitate.

După o primă evaluare a cauzelor. pompierii au transmis că incendiul a izbucnit la acoperişul camerei centralei termice dintr-o gospodarie, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de fum deteriorat. De aici, s-a propagat la construcţiile învecinate.

 Pentru localizarea flăcărilor care au cuprins trei locuinţe şi mai multe anexe gospodăreşti, salvatorii au intervenit cu autospeciale de stingere. În sprijinul echipajelor operative, la faţa locului au intervenit şi forţe ale serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă.

Din fericire, nu au existat victime, însă în timpul intervenţiei salvatorilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, o tânără în vârstă de 15 ani a suferit un atac de panică.

În prezent, se caută soluţii pentru cazarea în siguranţă a persoanelor sinistrate de focul devastator.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Asasinul gelos care şi-a măcelărit fosta iubită în centrul Timişoarei: „O să audă toată Europa de mine“

Mihai Budeanu de la 3rei Sud Est, internat la ATI, cu COVID-19. Necesită tratament cu plasmă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările