Dăncilă, întâlnire secretă la o pensiune cu primarii PSD din judeţul Suceava. Ioan Stan, întrebat ce face acolo premierul: „Nu ştiu, doamnă, o să aflaţi dimineaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dancila FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă se află, la această oră, în Suceava, unde ar urma să aibă o întâlnire secretă la o pensiune din Frasin cu primarii social-democraţi din judeţ.

Potrivit unor surse politice convergente, Viorica Dăncilă este însoţită de către ministrul Sănătătăţii, Sorina Pintea, şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Întâlnirea are loc la pensiunea „Varvara de Bucovina“, din oraşul sucevean Frasin.

În pofida încercărilor repetate ale jurnaliştilor de a afla dacă la această oră Viorica Dăncilă este în judeţ şi se întâlneşte cu primarii PSD, niciun reprezentant al social-democraţilor nu a răspuns la telefon, şi nici nu a furnizat vreo informaţie oficială în acest sens.

Singura informaţie oficială transmisă de PSD Suceava a fost cea privind conferinţa de presă de marţi, 21 mai, de la ora 9:30, la Primăria oraşului Frasin, care va fi susţinută de către Viorica Dăncilă şi miniştrii Sorina Pintea şi Eugen Teodorovici.

Reporterul Adevărul s-a deplasat, luni seară, în oraşul Frasin, situat la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Suceava, şi a stat de vorbă cu preşedintele organizaţiei judeţene PSD, Ioan Stan, confirmând oficial întâlnirea între premier şi primarii social-democraţi din judeţ.

„E o întâlnire aici cu doamna premier, cu domnul ministru al Finanţelor, cu doama ministru al Sănătăţii. Dacă v-am spus că mâine, marţi, la ora 9.30, e conferinţă de presă la Primăria Frasin, cu toată problematica pe care o aveţi dumneavoastră, ne întâlnim acolo“, a spus liderul social-democraţilor suceveni.

Întrebat ce face premierul Viorica Dăncilă la Frasin, Stan a răspuns vizibil iritat: „Nu ştiu, doamnă, ce face! O să vă spunem mâine“. Stan a confirmat că luni seara la Frasin se aflau şi primarii PSD şi a reiterat că jurnaliştii vor putea afla mâine, la conferinţa de presă, tot ce îşi doresc.

Chestionat în legătură cu natura întâlnirii, Stan a ezitat să spună concret, menţionând doar, la insistenţele jurnaliştilor, că este o întrunire „şi politică, unde se discută mai multe probleme...“. „Noi n-am stat ascunşi şi v-am chemat mâine (n.r. - marţi)la Frasin“, a conchis liderul PSD Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite