Cum se asfaltează iarna în România. Cinci muncitori astupă o groapă cu instrumente primitive şi asfalt încălzit la butelie

Cum
se asfaltează iarna în România. Cinci muncitori astupă o groapă
cu instrumente primitive şi asfalt încălzit la butelie

FOTO: www.suceava-smartpress.ro

Au început asfaltările la rece pe străzile din municipiul Suceava. Operaţiunea este executată într-o manieră care i-a surprins pe şoferi. Muncitorii au încălzit bitumul cu ajutorul unei butelii şi apoi au bătucit asfaltul cu un instrument primitiv. Nimeni nu îşi pune problema cât timp vor rezista plombele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asfaltare la rece, cu foc de la butelie, pe străzile Sucevei. Muncitorii unei firme de construcţii au astupat, luni, câteva gropi care au răsăsit pe bulevardul Ştefan cel Mare, chiar în zona centrală a oraşului. Operaţiunea i-a surprins şi pe şoferi şi pe pietoni, pentru că au folosit instrumente rudimentare pentru execuţia lucrării.

Cinci muncitori încercau să astupe o groapă cu bitum încălzit la butelie, pe bulevard. Apoi, asfaltul proaspăt era bătucit cu un instrument primitiv. Asta în condiţiile în care în ţări civilizate iarna se asfaltează cu totul altfel.

Asfaltul se încălzeşte cu ajutoru unor utilaje speciale. Excesul se îndepărtează, iar apoi se intervine cu un alt utilaj pentru fixarea asfaltului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările