Cum arată şi cât a costat noul logo al municipiului Suceava: „Iubim Suceava“

Cum
arată şi cât a costat noul logo al municipiului Suceava: „Iubim
Suceava“

FOTO: orasulsuceava.ro

Primăria Suceava a instalat noul logo pe esplanada Casei de Cultură, centrul oraşului. Este vorba despre „Sucea♥a“, în care litera V a fost înlocuită cu o inimă.

„Iubim Suceava” este mesajul pe care l-a transmis primarul Sucevei, Ion Lungu, în conferinţa de presă în care a anunţat că oraşul va avea un logo, care va fi instalat în zona centrală. Asta se întâmpla în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Sâmbătă, 23 noiembrie, cu o zi înainte de al doilea scrutin al alegerilor prezidenţiale, noul logo „a răsărit” pe esplanada Casei de Cultură. 

Este vorba despre “Sucea♥a”, în care litera V a fost înlocuită cu o inimă. Noul logo va fi inaugurat pe 28 noiembrie, de ”Ziua Bucovinei”, când vor fi inaugurate şi luminiţele ornamentale de Crăciun.

Noul logo al Sucevei a costat 15.000 de euro. „Am făcut licitaţie pe SEAP, achiziţii contract, totul este în ordine. Sunt comune care fac promovare turistică de jumătate de milion de euro/an. Foarte multă lume îl apreciază, foarte multă lume m-a felicitat (n.r. pentru noul logo). Mi-au sugerat să facem un logo oficial al municipiului Suceava, să facem materiale promoţionale cu acest logo, gen pixuri, brelocuri”, a declarat  Ion Lungu, la un post local de televiziune.

FOTO: Lucian Harşovschi/Facebook Lucian Harşovschi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: