Cum a încercat un român cu pensie de peste 3.000 de lei să fenteze societatea de transport public local, ca să se plimbe gratuit cu autobuzul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco

Pensionarul în vârstă de 83 de ani din Suceava şi-a cumpărat un abonament pentru a circula cu autobuzele societăţii de Transport Public Local (TPL) în luna noiembrie 2018. El a beneficiat de o reducere de 50 la sută acordată de Primăria Suceava, mai exact a plătit doar 37,50 de lei în loc de 75 de lei. Ca să se plimbe gratuit în decembrie, şi-a falsificat legitimaţia de călătorie.

Pensionarul care şi-a falsificat abonamentul pentru a circula gratuit prin Suceava cu autobuzele primăriei are o pensie de peste 3000 de lei /lună.

El a decupat două cifre de pe un abonament mai vechi pe care le-a lipit peste legitimaţia de călătorie  ca să poată circula gratuit cu autobuzul în perioada 26 noiembrie – 25 decembrie 2018.

Directorul TPL Suceava, Darie Romaniuc, ne-a declarat că unul dintre taxatorii societăţii şi-a dat seama că legitimaţia a fost falsificată. „Nu l-am amendat. I-am confiscat abonamentul. Puteam să nu-i mai dăm altul, însă ne-am gândit că are 83 de ani”, ne-a spus Romaniuc.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite