Cristian Predoi, creatorul comunităţii Pe Motoare, a murit într-un accident rutier. Ce mesaj transmitea acum o lună VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Predoi, creatorul Pe Motoare, a murit într-un accident de motocicletă Sursa Facebook CP
Cristian Predoi, creatorul Pe Motoare, a murit într-un accident de motocicletă Sursa Facebook CP

Cristian Predoi, jurnalistul moto şi creatorul comunităţii Pe Motoare, a murit într-un accident de motocicletă pe un drum judeţean din Suceava.

Motociclistul în vârstă de 31 ani, din Otopeni, era într-o călătorie prin ţară, iar sfârşitul a venit într-o curbă, în după-amiaza de vineri, 16 iulie, de pe un drum judeţean de la Şaru Dornei, Suceava. 

Carosabilul era umed, iar Cristian Predoi a pierdut controlul motocicletei BMW, părăsind carosabilul şi izbindu-se de o maşină, fiind proiectat apoi într-un gard. 

Deşi a supravieţuit impactului, Predoi a început să acuze stări de rău, în drum spre spital. A murit din cauza leziunilor interne. 

Dimineaţa, Cristian Predoi se afla la Topliţa, de unde a postat ultima fotografie pe Facebook. „Nu întreba... filmul vine în curând“, a scris el în engleză, amuzat, pozându-se alături de nişte localnici. „Super băieţi. Ne-au ajutat cu scule să ne reparăm motorul“, a adăugat el într-un comentariu. 

Jurnalistul moto Cristian Predoi era, printre altele, creatorul comunităţii de motociclişti Pe Motoare.  

În urmă cu o lună, la 18 iunie, Cristian Predoi a înregistrat un mesaj pentru Colegiul Naţional Gheorghe Ţiţeica, al cărui absolvent era, făcând parte din promoţia 2008. „Sunt optimist, ceea ce urez şi vouă“, a transmis atunci Cristian. 

 

Pe aceeaşi temă: 

Accident mortal pe Valea Sebeşului. Un motociclist de 46 ani a decedat după o coliziune cu un autoturism 

Cursă mortală pentru o tânără motociclistă. S-a izbit frontal de un autotren

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite