Cozmin Guşă, primit cu pâine şi sare în hotelul lui Ştefan Mandachi. Iniţiatorul mişcării #şîeu va vorbi la Realitatea TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: colaj realizat de www.stirisuceava.net
FOTO: colaj realizat de www.stirisuceava.net

Cozmin Guşă a venit la Suceava pentru a modera o ediţie a emisiunii „România 2019”, la care vor participa preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi iniţiatorul Campaniei „România vrea autostrăzi“, Ştefan Mandachi. Emisiunea va fi transmisă în direct joi, 21 martie, de la ora 21.00, la Realitatea TV.

Realizatorul TV Cozmin Guşă a ajuns la Suceava joi, în jurul orei prânzului şi a fost invitat de afaceristul Ştefan Mandachi ca să ia masa la hotelul său. Acţionarul de la Realitatea TV a acceptat invitaţia şi a venit la hotelul lui Mandachi însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur şi de primarul Ion Lungu. Ştefan Mandachi şi-a întâmpinat oaspeţii cu pâine şi sare.

Afaceristul apare într-o fotografie publicată pe www.realitatea.net alături de cei doi liberali şi de Cozmin Guşă. Contactat telefonic, Mandachi ne-a spus că emisiunea va fi fimată la Teatrul „Matei Vişniec” din municipiul Suceava şi va fi transmisă în direct pe Realitatea TV, joi, 21 martie, începând cu ora 21.00 El a explicat că a acceptat invitaţia postului de televiziune pentru că a înţeles că vor participa mai multe personalităţi ale Sucevei, între care şi actorul Alexandru Arşinel. 

Mandachi a declarat pentru „Adevărul” că nu şi-a schimbat opinia şi că nu face politică, după care a publicat şi pe contul său de Facebook un mesaj în acest sens.  

„Diseară la 21:00 sunt invitat #şîeu la emisiunea lui Cozmin Guşă de pe RealitateaTv care se va desfăşura în premieră la Suceava. Calitatea în care sunt invitat este aceea de SUCEVEAN. L-am invitat la rândul meu pe Cozmin Guşă pentru un ”tur de explorare” la cea mai mare investiţie hotelieră făcută în Suceava, MANDACHI HOTEL & SPA. Fiind inainte de emisiune el a venit însoţit de invitaţii de diseară care au vizitat una dintre cele mai mari investiţii turistice din judeţ şi care au fost plăcuţi surprinşi. #NuFacPoliticăNiciodatăAMIN”, a scris pe Facebook afaceristul care a construit un metru de autostradă, în semn de protest faţă de faptul că ţara noastră nu are drumuri moderne de mare viteză. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite