Coşmarul unei familii din Suceava: soţia, agresată sexual sub ameninţarea unui cuţit. Ce a păţit soţul când a încercat să o salveze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: arhivă
FOTO: arhivă

O femeie de 41 de ani, din comuna Muşeniţa, judeţul Suceava, a fost agresată sexual chiar de către prietenul în vârstă de 27 de ani al soţului său, după ce bărbaţii au băut împreună alcool într-o crâşmă din satul Baineţ.

Bărbatul de 41 de ani şi-a invitat prietenul de pahar la locuinţa sa pentru a continua să consume băuturi alcoolice. La un moment dat, tânărul şi-a amintit că are de recuperat o datorie de la un vecin. Prietenul său s-a oferit să-l ajute şi a plecat de acasă. În acel moment, tânărul i-a agresat sexual soţia. Bărbatul a încercat să o violeze sub ameninţarea unui cuţit.

Femeia a strigat după ajutor şi a fost auzită de către soţ. Bărbatul a venit acasă şi a încercat să o salveze, însă a fost înjunghiat în gât de către prietenul său. 

Agresorul a fugit din casă, însă a fost prins de poliţişti. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. În plus, este anchetat şi pentru furt, pentru că atunci când a părăsit casa a sustras un telefon.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite