Contrabandişti de ţigări urmăriţi cu focuri de armă, la Izvoarele Sucevei

Contrabandişti de ţigări urmăriţi cu focuri de armă, la Izvoarele Sucevei

În autoturismul abandonat au fost descoperite ţigări în valoare de 110.000 lei. FOTO: STPF Suceava

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit 11.400 de pachete de ţigări în valoare de 110.000 de lei într-o maşină abandonată de doi contrabandişti abia după ce poliţiştii de ţigări au tras trei focuri de armă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, poliţiştii de frontieră au observat un autoturism de teren care se deplasa de la frontiera de stat spre interiorul ţării, în zona Izvoarele Sucevei. Şoferul a refuzat să oprească la semnalele regulamentare, continuându-şi deplasarea în mare viteza.

La scurt timp, autoturismul s-a oprit şi din el au coborât două persoane care au fugit de la faţa locului, ignorând somaţiile prin voce ale poliţiştilor de frontieră, precum şi cele trei focuri de avertisment executate în plan vertical.

În autoturismul abandonat, înmatriculat în străinătate, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe colete, cu 11.400 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 110.000 lei.

Ţigările au fost confiscate iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în cazul de contrabandă.

Alte ştiri din Suceava:

VIDEO Trei persoane rănite într-un accident pe strada Traian Vuia din Suceava, după ce o maşină a derapat pe polei

Pictorul George baron Löwendal, comemorat la Biblioteca Bucovinei

Elevii suceveni, provocaţi să lupte în „Bătălia Cărţilor” la Biblioteca Bucovinei

"Legendele Cristalelor - Cuarţul" la Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava

VIDEO „Botez” cu pumni şi picioare aplicat unui hocheist de 9 ani, de la CSM Suceava. Antrenorul: „Aşa e obiceiul”

Ghiţă "Ursul Carpatin" Ignat, trimis în judecată. Luptătorul de MMA, acuzat că a furat 165.000 de dolari de pe cardurile unor australieni

Sucevenii ar putea rămâne fără încălzire centralizată. Datorii de 5,7 milioane, acumulate la noua centrală termică, după doar două luni de funcţionare

Senatoarea Vasilica Steliana Miron s-a înscris în PNL deşi săptămâna trecută spunea că nu va pleca din PPDD

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările