Consilier local PNL fotografiat simulând o execuţie în stilul teroriştilor ISIS. Imaginile au fost publicate pe Facebook

Consilier local PNL fotografiat simulând o execuţie în stilul teroriştilor ISIS. Imaginile au fost publicate pe Facebook

Liberalul Mihai Bogdan Bicsi simulează o execuţie în stilul ISIS. FOTO: facebook.com/ady.ilciuc.5

Mihai Bogdan Bicsi, consilier local şi fost viceprimar al municipiului Suceava, apare în fotografiile publicate pe Facebook simulând o execuţie în stilul ISIS. Bărbatul ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: PNL a anuntat într-un comunicat că filiala Suceava a propus conducerii partidului excluderea lui Mihai Bogdan Bicsi.

„Partidul National Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini", se arată într-un comunicat al celor de la PNL Suceava.

UPDATE: Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a declarat că „sper să nu apărem la ştiri cu astfel de ştiri, cred că este vorba despre o glumă proastă”. 

Reprezentanţii IPJ Suceava au transmis că singura infracţiune de acest gen ce este pedepsită în România este cea de profanare de semne naziste şi în cazul în care nu există o plângere împotriva lui Mihai Bogdan Bicsi acesta nu poate fi tras la răspundere în nici un fel. 

Fotografiile au fost publicate miercuri seară pe Facebook şi se pare că au fost realizate în timpul unei petreceri de Sfântul Ilie care a avut loc în localitatea Voroneţ din judeţul Suceava.

Într-una dintre imagini poate fi observat Mihai Bogdan Bicsi, membru al Biroului Politic al PNL Suceava, consilier local PNL în cadrul Consiliului Local al municipiului Suceava şi fost viceprimar al municipiului Suceava. Bărbatul ţine în mână o drujbă care este îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, cu mâinile legate pe lângă corp cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

Descrierea fotografiei publicată de un prieten al liberalului conţine sintagma „Terorist ISIS capturat la Voroneţ”.

„Bogdane, eşti sigur că e legat bine?”, este un comentariu adu[gat la fotografia respectivă de un alt consilier local al municipiului Suceava, Ovidiu Milici (ALDE). Acesta susţine că este vorba de un comentariu ironic.

„Faţă de domnul Bicsi întotdeauna m-am plasat pe poziţii radical diferite, atât ideologic cât şi din alte puncte de vedere. Acel comentariu este unul ironic prin care am dorit să protestez faţă de mesajul transmis de acea fotografie”, a declarat, pentru Adevărul, Ovidiu Milici.

Într-o altă fotografie realizată la aceeaşi petrecere, Mihai Bogdan Bicsi apare evocând secera şi ciocanul, simbol al regimului comunist.

Alte ştiri din Suceava:

Spitalul Judeţean Suceava este singurul din provincie ce deţine o Unitate de Urgenţe Neurovasculare

Festivalul internaţional de folclor „Întâlniri Bucovinene” a ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie

Cea mai mare concurenţă din învăţământul sucevean: 107 profesori de română se bat pe două posturi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările