Condamnările primite de un tată şi fiii săi, după ce au băgat în spital un bărbat pe care l-au lovit cu ranga şi toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gavriluţ Flocea, victima celor trei agresori. FOTO: monitorulsv.ro
Gavriluţ Flocea, victima celor trei agresori. FOTO: monitorulsv.ro

Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat în cazul a trei bărbaţi, un tată şi fiii săi, care i-au aplicat o bătaie soră cu moartea unui consătean. Cei trei agresori şi-au lovit victima fără milă chiar şi după ce a căzut la pământ, după care au abandonat-o într-un şanţ de pe marginea drumului.

Curtea de Apel Suceava i-a condamnat pe cei trei agresori la câte nouă ani de închisoare cu executare. În plus, bătăuşii trebuie să achite cheluielile de spitalizare ale victimei. Soluţia magistraţilor este definitivă.

Pedepsele la instanţa suoperioară au fost aproape dublate, după ce Tribunalul Suceava îi condamnase la câte cinci ani de închisoare.

Dumitru Dorel Cocîrdan şi Ionuţ Andrei şi Valentin Bogdan au fost anchetaţi pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Ei l-au bătut fără milă pe Gavriluţ Flocea. Fapta a fost comisă pe 5 noiembrie 2017, pe raza comunei Ostra, din judeţul Suceava.

Anchetatorii au arătat în rechizitoriu că victima a fost lovită cu o rangă, un topor şi cu bucăţi de lemn rupte dintr-un gard. Gavriluţ Flocea şi-a pierdut cunoştinţa şi s-a prăbuşit la pământ. Aspectul nu a contat pentru cei trei agresori care au continuat să-şi lovească victima, după care au abandonat-o într-un şanţ.

Gavriluţ Flocea a fost găsit inconştient. Salvatorii săi l-au dus la spitalul din Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Noi”, fiind  internat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Potrivit monitorulsv.ro, pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, fractură gambă stângă, plăgi cot şi mâna dreaptă, contuzii mâna stângă, rupturi costale, echimoze coapsă şi gambă dreaptă. Starea de sănătate gravă a bărbatului a necesitat intervenţii chirurgicale complexe, acesta având, printre altele, o ruptură de rinichi.


 


 



 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite