Colindă cu versuri deocheate spusă de o ceată de copii preşedintelui CJ Suceava: „Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe”

Colindă cu versuri deocheate spusă de o ceată de copii
preşedintelui CJ Suceava: „Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe”

Colindă cu versuri deocheate spusă de o ceată de copii preşedintelui CJ Suceava. FOTO: Adevărul

Şapte copii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani l-au colindat pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Versurile colindului l-au cam surprins pe Nechifor, din reperetoriul colindătorilor nelipsind versuri precum: „Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şapte copii din comuna suceveană Baia, fosta capitală a Moldovei, împreună cu o fostă învăţătoare ce cântă la acordeon, au mers la Consiliul Judeţean Suceava, unde l-au colindat pe şeful CJ Suceava, Cătălin Nechifor. Una dintre fete chiar avea la gât o pancartă pe care scria „De la Baia venim pentru domnul Cătălin”.

Ceata de colindători a pregătit un moment inedit, cu dansul caprei, ce conţinea câteva versuri mai deocheate, precum: „Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe” sau „Bagă mâna-ntre picioare ca să vezi ce pulpă are”.

După cum a arătat vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă, copiii au venit la sediul consilului judeţean din propria iniţiativă, iar el a fost cel ce i-a condus la biroul lui Cătălin Nechifor.

Învăţătoarea ce îi însoţea pe colindători, o pensionară de la Asociaţia Culturală „Ştefan cel Mare” din comuna Baia, a explicat că versurile provin dintr-un cântec popular din zona Humorului. În plus ea consideră că nu este nimic greşit ca nişte copii de sub 14 ani să cânte astfel de versuri, deoarece „în ziua de azi copiii au mai multe informaţii decât adulţii”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: