Cine este medicul militar care a preluat conducerea Spitalului Judeţean Suceava după demisia echipei numite de minister

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza se prelungeşte la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Miercuri seară, managerul interimar Florin Filip şi directorul medical Doina Ganea Motan şi-au aunţat demisiile la doar o săptămână de la numire. Demisiile au fost transmise Consiliului Judeţean Suceava, în subordinea căruia se află spitalul.

Pentru depăşirea crizei de la Suceava, la nivel central s-a decis trimiterea unei echipe de medici militari care să prea conducerea Spitalului Judeţean.

Medicii militari au ajuns, joi dimineaţă, la Suceava şi au început organizarea activităţii, astfel încât să readucă spitalul pe linia de plutire.

Daniel Ionuţ Derioiu este numele medicului militar care va prelua atribuţiile de manager al Spitalului Judeţean Suceava. El este angajat al Spitalului Militar de Urgenţă „Regia Maria” din Braşov.


Tot joi, la Suceava, a ajuns ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, însoţit de noul secretar de stat din ministerul Sănătăţii, Ionel Oprea. Secretarul de stat va rămâne la Suceava pentru a se ocupa de gestionarea situaţiei.

Ionel Oprea este fost comandant al Direcţiei medicale din Ministerul Apărării Naţionale şi locţiilor al comandantului Spitalului Militar.



 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite