Cine sunt antrenorul de box şi fostul luptător reţinuţi pentru şantaj şi camătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ziardesuceava.ro
FOTO: ziardesuceava.ro

Un antrenor de box şi un fost luptător din Suceava au fost reţinuţi pentru şantaj şi camătă în formă continuată. Surse din rândul anchetatorilor spun că victimele aveau de restituit sume duble faţă de sumele împrumutate.

Scandal în lumea sportului. Andu Vornicu, antrenor la secţia CSM Suceava şi Vali Stănuţ, fost luptător, au fost reţinuţi de Poliţie pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de cămătărie şi şantaj. 

Cei doi au ajuns după gratii în după amiaza zilei de vineri. Surse din rândul anchetatorilor susţin că cei doi ar fi acţionat pentru recuperarea unor sume duble de bani faţă de sumele împrumutate de diferite persoane. 

Într-unul dintre cazuri, o persoană ar fi împrumutat 90.000 de euro şi ar fi fost nevoit să restituie 190.000 de euro.

„În cursul acestei zile, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au pus în executare două autorităţii de percheziţie domiciliară pentru probarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, ambii de 47 de ani din comunele Şcheia şi Ipoteşti.În sarcina celor doi s-au reţinut fapte în formă continuată de şantaj şi camătă şi acte de relaţionare infracţională în sfera cămătăriei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Suceava.

După ce au stat 24 de ore după gratii, cei doi bărbaţi au fost eliberaţi şi plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Accident în Mehedinţi. Trei persoane au murit şi alte patru sunt în stare gravă

O poliţistă s-a sinucis în baia din gara Strehaia. De ce ar fi recurs la acest gest

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite