Cinci drumuri judeţene din Suceava, închise circulaţiei. Trei mii de locuinţe, fără curent electric

Cinci drumuri judeţene din Suceava, închise circulaţiei. Trei mii de locuinţe, fără curent electric

Cinci drumuri judeţene din Suceava au fost închise circulaţiei. FOTO: Adevărul

Aproape trei mii de locuinţe din judeţul Suceava nu sunt alimentate cu energie electrică, duminică dimineaţă, iar cinci drumuri judeţene au fost închise circulaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproape 3.000 de locuinţe din judeţul Suceava sunt fără curent electric la această oră. Din cauza vîntului şi a chiciurii mai multe posturi de transformare şi linii de medie tensiune au fost afectate. Cele mai multe locuinţe rămase fără energie electrică sunt în localităţile Fălticeni, Vultureşti, Pleşeşti şi Liteni, unde au fost afectaţi 2.000 de abonaţi. La Boroaia sunt două sute de locuinţe fără energie electrică iar în alte localităţi au fost sesizate alte 700 de deranjamente individuale.

În plus, cinci drumuri judeţene au fost închise circulaţiei pentru că viscolul a adus pe carosabil zăpada din cîmp. Este vorba despre: Vereşti - Fîntînele, Siret - Muşeniţa, Hîrtop - Vultureşti - Liteni, Stroieşti - Vîlcele, Forăşti - Manolea.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu a mai anunţat că 18 suceveni care fac dializă sunt reţinuţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a nu fi în pericol pe drum.

Autorităţile locale împreună cu cele judeţene au început încă de ieri inventarierea femeilor însărcinate în luna a 9-a pentru a le aduce la spital.

Alte ştiri din Suceava:

Furnizarea energiei electrice, afectată de viscol. 750 de locuinţe sunt nealimentate

Gerul a făcut deja patru victime la Suceava

Fostul şef al IGSU, generalul Ion Burlui, a revenit la conducerea ISU Suceava

EXCLUSIV VIDEO O noapte în tabăra revoluţionarilor din Cernăuţi. Ce vor, cu adevărat, românii şi ucrainenii

FOTO VIDEO Imagini dramatice în timpul revoluţiei din Cernăuţi. Lupte violente între protestatari şi Miliţie. Sediul administraţiei regionale, devastat

Doi liceeni revoluţionează sistemele de securitate. Invenţia de 800 de lei care a uimit specialiştii în domeniu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările