Ce s-a întâmplat cu hoţii care au furat bijuterii în valoare de 100.000 de euro din casa unor medici

Ce
s-a întâmplat cu hoţii care au furat bijuterii în valoare
de 100.000 de euro din casa unor medici

FOTO: Arhivă

Poliţiştii i-au reţinut pe doi dintre presupuşii făptaşi pentru 24 de ore, aceştia fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cel de-al treilea suspect nu a fost găsit de oamenii legii. Cei trei sunt cercetaţi pentru că au sustras bijuterii în valoare de 100.000 de euro din casa unor medici din Rădăuţi.

Adriana-Alina Vicovan, de 21 ani, din Arbore şi Darius-Marin Stângă, de 24 ani, din Rădăuţi, au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Tinerii sunt suspectaţi că au furat din casa unei familii de medici din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, bijuterii de 100.000 de euro. 

Numai că atunci când au ajuns la instanţă, judecătorul de drepturi şi judecăţi din Rădăuţi a decis să-i elibereze din arest şi i-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Măsura poate fi contestată de procurorul care instrumentează cauza, la Tribunalul Suceava.

Cel de-al treilea suspect în dosar este Marian Vasile Pleşca, de 28 de ani. Origunar din comuna Volovăţ, tânărul nu este de găsit. Împotriva sa, deocamdată, nu s-a luat nicio măsură.

Hoţii au dat lovitura pe 8.08.2019. Păgubitul, în vârstă de 46 de ani, a anunţat Poliţia, când a constat că din sertarul unei comode, aflate într-un dormitor de la etajul imobilului său au fost sustrase mai multe bijuterii din platină şi aur cu diamante şi safire.


  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: