Ce pedeapsă a primit un bărbat care a violat mai multe femei abordate pe străzile unui oraş din România. Poliţiştii l-au găsit în baza unui portret-robot

Ce
pedeapsă a primit un bărbat care a violat mai multe femei abordate
pe străzile unui oraş din România. Poliţiştii l-au găsit în baza unui portret-robot

FOTO: Mihăiţă Novac

Instanţa de judecată a dat deja un verdict în cazul bărbatului acuzat că a agresat sexual mai multe femei, pe străzile municipiului Suceava. Mihăiţă Novac, din comuna Dumbrăveni, a fost condamnat la 10 ani şi 6 luni de închisoare. El mai este cercetat într-un alt dosar pentru că s-ar fi dat drept medic şi ar fi violat o tânără cu probleme psihice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihăiţă Novac se află acum în arest preventiv pentru că în perioada 2 octombrie -1 decembrie 2018 ar fi agresat sexual cinci femei pe străzile din municipiului Suceava. Agresorul îşi urmărea victimele şi le ataca atunci când era convins că nu le mai poate ajuta nimeni. În luna februarie a acestui an, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe făptaş. S-au folosit şi de un portret robot pe care l-a făcut caricaturistul Mihai Pânzaru -PIM în baza declaraţiilor de la martori.

Mihăiţă Novac este judecat pentru cele cinci fapte de agresiune sexuală. După doar trei termene, magistraţii de la Judecătoria Suceava l-au condamnat la 10 ani şi 6 luni de închisoare. Sentinţa nu este definitivă.

Bărbatul mai este anchetat într-un alt dosar pentru că s-a dat drept medic şi a violat o tânără cu probleme psihice, într-o clădire în cartierul Zamca. El şi-a întâlnit victima pe treptele Policlinicii din Areni, i-a spus că-i va face un consult medical şi a convins-o să-l însoţească.

Mihăiţă Novac este un recidivist. În 2004 a mai fost judecat pentru viol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: