Centrul unui oraş din România a fost vizitat de o turmă de porci mistreţi. Ce pagube au provocat musafirii nepoftiţi

Centrul
unui oraş din România a fost vizitat de o turmă de porci mistreţi.
Ce pagube au provocat musafirii nepoftiţi

FOTO: Arhivă

Pentru prima dată în ultimii 50 de ani, centrul administrativ al municipiului Suceava a fost vizitat de o turmă de aproximativ 20 de porci mistreţi. Animalele sălbatice au fost văzute sâmbătă, 7 decembrie, în jurul orei 4.00 în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie, după care s-au îndreptat spre campusul Universităţii „Ştefan cel Mare”, unde au spart două geamuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă oraşul este înconjurat de păduri, centrul administrativ al Sucevei nu a mai fost vizitat până acum de porci mistreţi. Animalele sălbatice au intrat în oraş prin zona Staţiunii de Cercetări Agricole, s-au oprit în curtea Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Poliţiştii care asigurau permanenţa la sediu i-au sunat pe colegii lor de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi ca să ia măsuri. S-a luat legătura şi cu Poliţia Locală. 

Poliţistul local Liviu Manoliu ne-a spus că animalele sălbatice au fost fugărite spre câmpurile dinspre Fălticeni. Numai că, la un moment dat, doi dintre porci s-au desprins de turmă, au pătruns în campusul Universităţii „Ştefan cel Mare” şi au spart două geamuri de la parterul corpului istoric.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: