Cel mai tânăr şef de Poliţie Rutieră din România. Un inspector a fost numit în funcţia de conducere la doar 29 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorul Gabriel Apopei este şeful Poliţiei Rutiere Suceava. FOTO Dinu Zară
Inspectorul Gabriel Apopei este şeful Poliţiei Rutiere Suceava. FOTO Dinu Zară

Inspectorul Gabriel Apopei, în vârstă de 29 de ani, a fost împuternicit la comanda Poliţiei Rutiere Suceava, devenind cel mai tânăr şef al unei astfel de structuri din ţară.

Inspectorul Gabriel Apopei a fost împuternicit la sfârşitul săptămânii trecute la comanda Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, devenind cel mai tânăr şef al unei structuri judeţene de Poliţie Rutieră din ţară.

Gabriel Apopei are 29 de ani, este din Fălticeni şi a absolvit cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2010.

În perioada 2010-2012, Gabriel Apopei a ocupat funcţia de şef al Formaţiunii Poliţiei Rutiere a oraşului Chitila, judeţul Ilfov.

În perioada 2012 – 2013, Gabriel Apopei s-a transferat la IPJ Suceava şi a fost încadrat ca ofiţer operativ în cadrul Secţiei Poliţiei Rurale Păltinoasa.

În luna august 2013, Gabriel Apopei a fost transferat la Biroul Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, iar după valul de pensionări de anul trecut a promovat pe o funcţie de execuţie la Serviciul Poliţiei Rutiere.

Între timp, a urmat şi cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Mihail Kogălniceanu” Iaşi.

Din data de 17 februarie 2017, a devenit cel mai tânăr şef al unei structuri judeţene de Poliţie Rutieră din ţară după ce a fost împuternicit pe funcţia de şef al Serviciului Poliţiei Rutiere pe o perioadă de şase luni, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei.

Alte ştiri pe această temă:

Şef nou la Poliţia Municipiului Târgu Jiu

Şeful Poliţiei Sânnicolau Mare, prins băut la volan, a fost schimbat din funcţie. Se întoarce la Investigaţii Criminale

Şefii Poliţiei Bihor, trimişi în judecată de procurorii DNA. Judecătorul Ovidiu Galea şi chestorul Liviu Popa, acuzaţi că  au ascuns apartenenţa la masonerie

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite