Ce au decis magistraţii în cazul elevului de la un liceu de top din Suceava care a fost prins cu droguri în rucsac

Ce
au decis magistraţii în cazul elevului de la un liceu de top din
Suceava care a fost prins cu droguri în rucsac

FOTO: Adevărul

Tânărul avea asupra lui 60 de grame de canabis. Drogurile erau porţionate şi fiecare pacheţel era ambalat separat, semn că intenţiona să le vândă. Elevul învaţă la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava, unul dintre liceele de top din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Tribunalului Suceava s-au pronunţat în cazul elevului de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, care a fost prins cu 60 de grame de canabis în rucsac, în luna ianuarie a anului trecut. Judecătorii au fost blânzi, în sensul că timp de patru luni, tânărul, care avea 17 ani la comiterea faptei, trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Suceava pentru a participa la ore de educaţie. Elevul va învăţa care sunt pericolele consumului de droguri. Decizia magistraţilor nu este definitivă.

Surse din rândul anchetatorilor au arătat că tânărul obişnuia să consume canabis şi atunci când era la şcoală, în pauzele dintre ore. Aspectul era de notoritetate în rândul colegilor săi.

În prima luna a anului trecut, suceveanul a fost prins de un echipaj de jandarmi, în zona Nordic din Suceava cu drogurile în rucsac. Pentru că era agitat, jandarmii l-au percheziţionat.  Aşa au fost găsite drogurile, pe care tânărul spunea că le-a găsit la un tomberon din zona Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: