Ce a păţit violatorul unei bătrâne pe care a plătit-o cu 2.000 de euro ca să-l ierte. Agresorul a fugit din casa femeii în pielea goală

Ce a păţit violatorul unei bătrâne pe care a plătit-o cu 2.000 de euro ca să-l ierte. Agresorul a fugit din casa femeii în pielea goală

FOTO: Monitoruldecluj.ro

Un tânăr sucevean a intrat, la mijlocul lunii aprilie, în locuinţa unei bătrâne singure, în vârstă de 72 de ani, pe care a violat-o peste trei ore. La un moment dat, femeia a reuşit să scape, cerând ajutorul vecinilor. De teamă că va fi linşat, bărbatul a fugit din casa bătrânei complet dezbrăcat, lăsându-şi în locuinţă şi cartea de identitate. Astfel, tânărul a fost prins în scurt timp de către poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost violată ore în şir de un tânăr de 33 de ani, o bătrână de 72 de ani, din comuna Vicovu de Jos, judeţul Suceava, şi-ar fi retras plângerea depusă la Poliţie, după ce agresorul i-ar fi dat 2.000 de euro, potrivit Monitorul de Suceava.

Fapta a fost comisă vineri, 12 aprilie, când Ionel Dorel Aga a intrat în casa bătrânei şi a deşurubat becul din încăperea în care s-a ascuns. Tânărul a atacat-o apoi pe septuagenara care locuia singură şi a chinuit-o timp de trei ore şi jumătate. Femeia a reuşit să iasă din casă într-un moment de neatenţie al agresorului şi a cerut ajutorul vecinilor, care au sunat la 112.

Când s-a trezit singur în casă, Ionel Dorel Aga şi-a dat seama că ar putea fi linşat de vecinii bătrânei, motiv pentru care a fugit complet dezbrăcat. El şi-a lăsat în casa victimei hainele şi telefonul mobil, aşa că poliţiştii au reuşit să îl identifice foarte uşor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Toate demersurile anchetatorilor s-au dovedit a fi în zadar, pentru că victima a bătut palma cu agresorul pentru 2.000 de euro, legislaţia permiţând ca părţile să se împace.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: