Ce a păţit un tânăr teribilist din Suceava care s-a urcat băut şi fără permis la volanul unei maşini neînmatriculate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din comuna suceveană Arbore a sunat la 112 ca să semnaleze că un şofer circula haotic pe un drum naţional. S-a întâmplat în noapte de 17 spre 18 august. Puştiul de 22 de ani a fost identificat de oamenii legii.

O localnică din comuna Arbore a judeţului Suceava a sunat la 112, în noaptea de 17 spre 18 august, pentru a semnala faptul că o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice conduce o maşină pe DN 2K. Femeia le-a explicat poliţiştilor că şoferul se deplasa haotic pe şosea. ”La vederea echipajului de poliţie, conducătorul autoturismului respectiv a efectuat brusc virajul la stânga, acesta intrând în parcarea magazinului „Profi” din comuna Arbore, loc în care acesta a fost identificat. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Suceava.

Poliţiştii au constat că tânărul de 22 de ani nu poseda nici permis de conducere, iar maşina pe care o conducea era neînmatriculată.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite