Ce a păţit un pacient internat în „spitalul groazei“ de la Suceava. „Înţeleg că n-aveau teste COVID 19, dar n-au nici branule“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 500 de pacienţi sunt internaţi în prezent în Spitalul Judeţean Suceava, unii diagnosticaţi cu COVID 19, iar alţii cu simptome şi care aşteaptă să fie testaţi. Mulţi bolnavi au vorbit cu rudele la telefon şi le-au povestit că unitatea medicală nu are medicamente, echipamente şi nici măcar branule, după cum i-a spus fiicei sale un pacient căruia asistenta nu i-a putut pune perfuzia.

 Pacienţii care ajung la Spitalul Judeţean Suceava trec prin nişte experienţe îngrozitoare. Cei mai mulţi spun că nu au parte de tratamente corespunzătoare pentru că spitalul n-are suficient personal.

O situaţie revoltătoare s-a petrecut joi, 2 aprilie, când un  pacient i-a povestit fiicei sale că a aşteptat o zi întreagă pentru a i se face o perfuzie, întrucât spitalul nu are nici branule.

„Off, tata e la spital de aseară cu febră la Interne, unde vin medicul, asistentele îmbrăcaţi de carantină...În salon cu un om conectat la oxigen. El s a dus pe picioare cu febra in fine....sta de dimineata si se uita la.perfuzie. I au zis ca nu sunt branule.....cum e posibil asa ceva nici nu stiu unde să mai scriu. Înţeleg că nu aveau teste covid etc....dar să ţii aţa oamenii, că nu sunt branule? Unde trăim?”, a spus tânăra.

image
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite